Ontwikkel je intuïtie - individuele trajecten


Het begint allemaal met je intuïtie. Je intuïtie is je innerlijk compas en je geweten. Je innerlijke raadgever. Je intuïtie weet wat goed voor je is en welke keuzes voor jou de beter zijn, en juist minder goed. Je intuïtie gebruiken staat lijnrecht tegenover die stoorzender in je hoofd, die je te pas en te onpas vertelt wat je wel en niet 'moet' doen.  
                                           

                                                       


 

Leren luisteren naar je intuïtie gaat meer om het afleren van oude gewoontes dan om het aanleren van nieuwe vaardigheden. Want dat is het niet, een nieuwe vaardigheid. Intuïtie héb je. Dat heeft ieder mens. Het is het orgaan van je ziel, het is je zesde zintuig. Er zit alleen bij heel veel mensen teveel ruis op de lijn. Hoe meer je die ruis van de lijn haalt, des te duidelijker hoor, voel, weet je wat de stem van je intuïtie je duidelijk wil maken. Leer luisteren naar je intuïtie!

Ook jíj kunt leren luisteren naar je intuïtie, en erop vertrouwen dat je ingevingen kloppen, en ernaar handelen. Luisteren naar je intuïtie geeft een gevoel van geluk en vrijheid, en het vertrouwen dat je je op de juiste weg bevindt. Op het levenspad dat je al voor je geboorte voor jezelf had uitgestippeld. 


Pakketten

Voor 1 op 1 begeleiding om je intuïtie te ontwikkelen heb ik verschillende pakketten voor je, samengesteld uit een aantal bijeenkomsten + een aantal chatminuten waarin je me tussentijds kunt benaderen met vragen als je ergens tegenaan loopt. De bijeenkomsten vinden in principe tweewekelijks plaats via beeldbellen, maar daar kan in overleg van afgeweken worden. Het minimapakket is speciaal voor mensen met een inkomen tot 120% van het minimuminkomen. Mensen die aangesloten zijn bij de Gelrepas of bij de Meedoenregeling van de gemeente Nijmegen of Heumen kunnen hun pakket geheel of gedeeltelijk betalen met het tegoed van hun regeling. 


minimapakket van 4 bijeenkomsten van 1 uur + 60 chatminuten per 4 weken: € 177,00

basispakket van 4 bijeenkomsten van 1,5 uur  + 90 chatminuten per 4 weken: € 317,00

premiumpakket van 6 bijeenkomsten van 1,5 uur + 90 chatminuten per 4 weken: € 417,00

exclusief pakket van 8 bijeenkomsten van 1,5 uur + 90 chatminuten per 4 weken: € 507,00 

Begeleiding  naar meer geluk en innerlijke rust


Tijdens mijn sessies gebruik ik meditaties, visualisaties, affirmaties, gezamenlijke gesprekken en oefeningen voor thuis om jou meer in verbinding te brengen met jezelf. Naar leven in vrijheid in denken, voelen en handelen. Naar minder emotionele afhankelijkheid van anderen. Tijdens ieder gesprek kijken we waar je op dat moment behoefte aan hebt, waar je staat en wat jouw valkuilen nog zijn, waarom je jezelf ervan weerhoudt om gelukkig te zijn. 


Ik oordeel niet. We komen allemaal van dezelfde bron en krijgen allemaal op onze eigen manier de lessen die we mogen leren om te kunnen groeien als mens. In dit proces zijn je eigen inzet en je bereidheid om naar jezelf te kijken van essentieel belang. Ik kan je helpen, maar het uiteindelijke werk doe je zelf. Jij bent verantwoordelijk voor je leven en voor wie je bent geworden. Dus ook voor je eigen geluk. 


Je hebt geen verwijzing van je huisarts nodig om bij mij te komen voor begeleiding. Indien ik van mening ben dat je je huisarts beter kunt raadplegen, of een specialist als een psycholoog of een hypnotherapeut, dan wil ik je helpen maar ik verwijs je dan ook door, omdat hun expertise voor jou waardevol zou kunnen zijn. Uiteraard staat het je vrij om mijn raad al dan niet op te volgen.