Magisch Mediumschap 29 november - 1 december 2024


Het eerste weekend Magisch Mediumschap vond plaats van 10 tot en met 12 november 2023 en was een groot succes. Zestien dames (ja, alleen maar dames! Maar heren zijn ook welkom!) hebben drie dagen lang stappen gezet met hun mediumschap. Daarom gaat Magisch Mediumschap dit jaar in de herhaling! 

"Echt een aanrader! Ik heb afgelopen jaar mogen deelnemen en enorm genoten van de kleurrijke diversiteit aan spirituele, energetische belevingen. Onder begeleiding van 2 zeer ervaren mediums! Het overnachten bij de Elegast, onderdeel van klooster de Refter in het prachtige Ubbergen, was een culinaire en autenthieke belevenis in de sfeer van oude tijden, echt genoten samen met een supergezellige groep vrouwen!" - C.R. 

Het weekend vindt plaats in de bosrijke omgeving van Nijmegen, in groepsaccommodatie Elegast van het prachtige complex De Refter in Ubbergen.

De Refter heeft een bijzondere geschiedenis. Ooit stond op het terrein van De Refter een kasteel, dat in 1582 in handen dreigde te vallen van de oprukkende Spanjaarden. Om dat te voorkomen werd het door Nijmeegse burgers in brand gestoken. In 1715 werden de resten gesloopt en kwam er een klassiek huis voor in de plaats, dat in 1868 weer gesloopt werd. In 1885 bouwde de familie Van der Meer er de Villa Ter Meer, compleet met koetshuis en wandelpark. Rond 1900 werd de villa verkocht aan een Franse nonnenorde, die er een meisjespensionaat in vestigde om zo het verbod op religieus onderwijs in Frankrijk te omzeilen. De lessen

Gedurende het hele weekend worden lessen in intuïtieve ontwikkeling en mediumschap gegeven door mijzelf en Greetje Grootjans uit Hilversum. Greetje is een toegewijd medium en docent Mediumschap en heeft een eigen praktijk in Hilversum, Impuls. Samen zorgen we ervoor dat jij je unieke talenten op spiritueel en mediamiek gebied dit weekend verder kunt ontwikkelen. 

Er wordt lesgegeven in één groep van maximaal 16 deelnemers. Het ene moment heb je les van Greetje, het andere moment van mij. Het grootste deel van de tijd zijn we beiden tijdens de lessen aanwezig, zodat iedereen de juiste individuele aandacht krijgt. 

Het is de bedoeling dat je zelf al enige basiskennis hebt van en ervaring hebt met mediumschap. En dan bedoelen we dat je zelfstandig een contact kunt maken met een overleden dierbare. 


Het thema van dit weekend is ook dit jaar 'plezier in je mediumschap'. Omdat we het allemaal graag 'goed' willen doen vergeten we nog wel eens dat mediumschap ook gewoon léuk is, en dat ontspanning in je inspanning belangrijk is!


Ontspanning!

Naast de lessen is er nog meer dan voldoende tijd om te ontspannen! In de directe omgeving van De Refter kun je heerlijk wandelen, en uiteraard zullen we met z'n allen de avonden op een gezellige, inspirerende manier doorbrengen. Op vrijdagavond geven Greetje en ik samen een demonstratie mediumschap. Het programma voor de zaterdagavond is nog een verrassing. Een volledig programma van het weekend krijg je bij aankomst op vrijdag. 

De kosten 

Het weekend start op vrijdag 29 november 2024 om 14:00u en eindigt op zondag 1 december om 17:00u. De kosten voor dit volledig verzorgde weekend bedragen € 325,00 per persoon. Dit bedrag is inclusief toeristenbelasting. 

Begint het al te kriebelen? Je kunt je aanmelden voor dit magische weekend door een mail te sturen naar mij, info@bychristi.com, of naar Greetje, info@praktijkimpuls.nl. Zet dan in je mail: 

- je naw-gegevens + telefoonnummer

- eventueel je bedrijfsgegevens

- je ervaring tot nu toe op het gebied van mediumschap 

- bij aanmelding ga je akkoord met de betalings- en annuleringsvoorwaarden (zie onder)

- als je het bedrag in termijnen wilt voldoen als aangegeven in de betalingsvoorwaarden, dan kun je dat in je aanmeldingsmail aangeven


Aanmelden

Het volgende is inbegrepen:

- twee overnachtingen in een chambrette + lakenset en badhanddoek

- drie dagen les

- demonstratie mediumschap op vrijdagavond


- ontbijt op zaterdag en zondag (alle maaltijden zijn biologisch)

- lunch op zaterdag en zondag

- diner op vrijdag en zaterdag

- onbeperkt koffie, thee, fruit 

- diverse zoetigheid tijdens de lessen
Betalings- en annuleringsvoorwaarden

Je ontvangt twee facturen. De factuur voor de aanbetaling van € 75,- ontvang je binnen 3 weken na aanmelding, de factuur voor het restant van € 250,- ontvang je binnen 3 weken nadat je de aanbetaling hebt voldaan. Indien gewenst kun je in vier termijnen van € 62,50 betalen. Geef dat dan aan bij je aanmelding. Uiterlijk 25 oktober 2024 dient het volledige bedrag te zijn voldaan, of je nu in één keer betaalt of in termijnen. Na ontvangst van je aanbetaling is je deelname aan het weekend definitief. 

Annulering dient schriftelijk (per mail, sms, whatsapp bericht of brief) te gebeuren. 

Bij annulering gelden de volgende voorwaarden: 

- annulering tot 27 september 2024: je bent geen kosten verschuldigd (en krijgt het eventueel reeds betaalde bedrag terug) en betaalt € 15,00 administratiekosten 

- annulering tussen 27 september en 18 oktober 2024: je bent 25% van het totaalbedrag verschuldigd + € 15,00 administratiekosten 

- annulering tussen 18 oktober en 8 november 2024: je bent 50% van het totaalbedrag verschuldigd + € 15,00 administratiekosten 

- annulering tussen 8 november en 27 november 2024: je bent 75% je bent van het totaalbedrag verschuldigd + € 15,00 administratiekosten

- annulering op 27, 28 of 29 november 2024: je bent 100% van het totaalbedrag verschuldigd. 

Mocht je zelf iemand vinden die jouw plekje voor dit weekend overneemt, of als er een wachtlijst is, dan vervallen de annuleringskosten en betaal je bij annulering alleen

€ 15,00 administratiekosten. 

Mocht het weekend onverhoopt door overmacht geen doorgang kunnen vinden, dan krijg je het vooruitbetaalde bedrag terug en worden ook geen administratiekosten in rekening gebracht.