Workshops

Kosten:

De prijs voor een workshop van een halve dag is € 35,00. De prijzen voor de dagworkshops vanaf 2023 zijn nog niet bekend.

Een deelnemer aan de Meedoen-regeling van de gemeente Nijmegen of Heumen of aan de Gelrepas van de gemeente Arnhem betaalt voor een workshop van een halve dag € 25,00 vanuit het Meedoen-tegoed of uit eigen middelen (als je aan kunt tonen dat je aan een van deze regelingen deelneemt). 


De hieronder vermelde workshops zijn divers. Wil je de beginselen van trance healing leren? Wil je meer te weten komen over je gids(en)? Wil je weten of je aura´s kunt lezen, of contact kunt maken met overledenen? Boek dan één of meer workshops! De workshops zijn inclusief koffie en thee en een versnapering, en een hand-out van de workshop.

In 2022 duren de workshops nog 3,5 uur, vanaf 2023 geef ik alleen nog dagworkshops. 
Verbinding met je Gidsen 

Tijdens deze workshop ga je op verschillende manieren contact maken met je spirituele begeleider(s) in dit leven. Hoe kun je hun begeleiding voelen, hoe weet je dat het niet jouw ingevingen zijn, maar die van hen? Wil jij leren hoe je diepgaander contact met hen maakt? Vandaag krijg je hier handvatten voor! 

nog geen nieuwe data bekend


Healing I

Iedereen is van nature een healer, alleen zijn we in de loop van de evolutie de connectie met de bron waar die healing vandaan komt, kwijtgeraakt. Bij mediamieke healing leer je weer contact te maken met de bron, met de spirituele wereld, waardoor deze via jou healing laat plaatsvinden. Vandaag leer je de grondbeginselen van mediamieke healing en breng je dit meteen in de praktijk. 

nog geen nieuwe data bekend 


Healing II

Iedereen is van nature een healer, alleen zijn we in de loop van de evolutie de connectie met de bron waar die healing vandaan komt, kwijtgeraakt. Bij mediamieke healing leer je weer contact te maken met de bron, met de spirituele wereld, waardoor deze via jou healing laat plaatsvinden. Bij deze workshop ligt het accent op healing op afstand. Ook trance healing komt aan bod. 

Deze workshop is een vervolg op Mediamieke healing I maar je hoeft niet eerst I te hebben gevolgd voor deze workshop.

Volg je beide workshops dan is dit een afgeronde healingcursus en ontvang je na afloop van de 2e workshop een certificaat van deelname.
nog geen nieuwe data bekend


Inspiratie 

Wat is inspiratie? Waar komt het vandaan, en wat doet het? Heb je wel eens het idee dat jou de woorden worden ingegeven? Of vloeien de woorden of tekeningen soms 'zomaar' uit je pen/toetsenbord, en wil je weten hoe dat komt? En wil je hiermee oefenen? Voel dat je gesteund wordt door de spirituele wereld! Je leert in deze workshop hoe je je energie omhoog brengt en kunt spreken, tekenen en schrijven zonder dat je eerst nadenkt over je woorden. Je zult jezelf verbazen tijdens deze workshop.

15 oktober 2022 van 13:30u tot 17:00u bij zaal Terra, bosduifstraat 1 te Nijmegen


Trance

Trance is een vorm van mediumschap in een andere bewustzijnsstaat. In trance verbind je je met je gidsen en met je eigen ziel. In tegenstelling tot wat veel mensen denken is trance helemaal niet 'eng' en je bent ook niet 'weg'. Het is een manier om dichter bij je eigen kern te komen en om in het dagelijks leven toe te passen om even los te komen van de hectiek van alledag. 
In dit dagdeel leer je de grondbeginselen van trance. 

17 september 2022 van 13:30u tot 17:00u bij zaal Terra, bosduifstraat 1 te Nijmegen 


Aura's 

Wat is een aura? Hebben dieren en planten ook een aura? Wil jij leren hoe je een aura kunt zien en voelen? Wil je weten welke betekenissen de kleuren in een aura hebben, en hoe bescherm je je tegen de invloeden van andermans aura? Deze dag geeft je handvatten om met aura´s aan de slag te gaan. Je leert hoe je je energie omhoog brengt en waar je op moet letten.

6 augustus 2022 van 13:30u tot 17:00u in zaal Terra, bosduifstraat 1 te Nijmegen