E-book Moeiteloos gelukkig zijn

Zou het niet heerlijk zijn om iedere dag met een goed gevoel te beginnen en te eindigen? Om iedere dag dankbaar te zijn voor het feit dat je leeft? Om je rustig te voelen, ook als je je in een chaos bevindt? Ik had en heb die behoefte in ieder geval wél! Na een zoektocht heb ik voor mijzelf een manier gevonden om iedere dag geluk te ervaren. Om iets moois in iedere gebeurtenis te zien en om mezelf verbonden te voelen met anderen, en toch tegelijkertijd 100% mezelf te blijven.

Schoonheidsprijs

Om dat te bewerkstelligen heb ik wel de confrontatie met mezelf aan moeten gaan. Uiteindelijk begreep ik dat ik mezelf heel wat aan deed door mijn instelling. Het spreekwoordelijke glas was vaker leeg dan vol - een denkwijze die ik had overerfd van mijn familie - en de manier waarop ik zowel de buitenwereld als mijn eigen binnenwereld zag en interpreteerde verdiende de schoonheidsprijs niet. 

Hulp van de Spirituele Wereld

Wat mij heel erg heeft geholpen bij mijn proces was mijn besef van de Spirituele Wereld en mijn plaats daarin, en de aanwezigheid van mijn spirituele gidsen, die ik altijd kan vragen om innerlijke kracht, steun en raad. Weten hoe ik hen kan bereiken en waarvoor het allemaal dient gaven mij de motivatie om door te zetten, en de stemmen uit het verleden tot zwijgen te brengen. 

Verlang jij er ook naar om met meer innerlijke rust door het leven te gaan? Om regelmatig een gevoel van 'simpelweg gelukkig zijn' door je heen te voelen gaan? Vraag dan mijn e-book aan! Daarin leg ik je uit wat het doel is van alles wat je in het leven schijnbaar 'overkomt', hoe je daarmee om kunt gaan, wat de rol van de kosmos, van de Spirituele Wereld daarin is en wat het verband is met jouw energiefrequentie. 

 
 
Bij deze geef ik toestemming om mij per mail op de hoogte te houden van activiteiten van By Christi. Ik weet dat ik me op ieder gewenst moment weer hiervoor kan uitschrijven.
 
Ik heb de privacy- en cookieverklaring gelezen: www.bychristi.com/privacy-en-cookieverklaring